Dracula kolikkopelissä


Ruotsalaisen ohjelmistokehittäjä NetEntertainmentin terävähampainen Dracula-peli on laadukas animaatio vanhasta Dracula-klassikosta. Kolikkopelin animaatiot ovat erittäin hyvin tehdyt sekä tyylikkäät. Tässä pelissä edes alkuintroa ei kannata ohittaa, sillä se tarjoaa pelaajalle pienen tarinan todistaen grafiikoiden pikselintarkan laadun.

Peli-idea on tässä videokolikkopelissä sama kun vanhoissa huoltoasemien hedelmäpeleissä – kolikkoa sisään, pyöritetään ja toivotaan parasta. Vanha kunnon hedelmäpeli on vain päivitetty ja kuparikolikon sijaan hiiren klikkaus riittää. Kiekkojen pyöriessä myös itse Dracula liikkuu ja lentävät lepakot siivittävät pelin kulkua. Vertahyytävästä teemaastaan huolimatta, pelin hahmot ovat naispelaajienkin silmään oikein hellyttäviä ja kyseessä on ehdottomasti peli, johon haluaa jokainen tutustua, vaikkeivät yliluonnolliset valkosipulia kammoavat oliot muuten mieltyisikään.

Pelitoiminnot

Universal Monsters Dracula pelissä voit valita perinteisesti panoksen, tason ja halutun kierrosmäärän kolikkojen arvon lisäksi. Päävoittona tässä videokolikkopelissä on 80 000 kolikkoa. Tämä ei tietenkään vastaa progressiivista jättipottia, kuten Mega Fortune- pelissä, mutta tarjoaa silti mukavan, positiivisen notkahduksen tilin saldoon.

Pelin opetteluun voi mennä pieni hetki aikaa, sillä kolikkokoneessa on mukana monenlaisia symboleja. Mukana on kirjaimia, animaatiohahmoja ja esim. Wild-merkki, joka jokerin tavoin korvaa minkä tahansa merkin. Kirjainsymbolit puolestaan ovat kaikki samanarvoisia. Mukana on myös niin kutsuttuja pinottuja merkkejä, joissa kolme merkkiä muodosta yhden kokonaiskuvan esim. Draculan. Jos joku näistä symboleista kuuluu lisäksi voittavaan sarjaan, vaikuttaa se korottavasti pottiin. Maksimitaso on kymmenen, ja sillä panos on 200 kolikkoa. Kolikon arvon saa asetettua vaikka senttiin, jolloin minimipanos on vain 20 senttiä. Tästä haitarista jokainen voi valita omansa budjettinsa, ajankäyttönsä ja uhkarohkeutensa mukaan.

Yhteenveto

Kolikkopelit sopivat ehdottomasti pelaajille, joka haluavat nopeasti kokeilla, hymyileekö onnetar tänään juuri heille. Kolikkopelejä käytetään rentoutumiseen, sillä se ei vaasi lainkaan strategista ajattelua. Lisäksi kolikkopelit sopivat erityisesti mobiilipelaamiseen, sillä niitä on nopeaa ja vaivatonta pelata missä ja milloin vain.
Mikä sitten tekee Draculasta erilaisen kuin muut kolikkopelit? Ehdottomasti NetEntin tarjoamat hienot grafiikat. Dracula ja kauhutarinat ovat onnistuneet säilyttämään kiehtovuutensa. Dracula-faneja todellakin luulisi riittävän, sillä tänä talvena Yle piti Teemalauantain näyttäen pari klassikkoelokuvaa, joista moni muu Dracula- ja kauhuaiheinen elokuva on saanut vaikutteita.

Dracula-pelissä ei ole visuaalisuudessa säästelty, joten suosittelemme Draculaa vaihtelua janoaville kolikkopelien ystäville.